Ryba w sosie pomidorowym

Maria Majewska

  • 800 g białej ryby
  • czerwona papryka
  • 1 kg pomidorów
  • 2 łyżki oliwy lub oleju
  • cebula
  • 3 ząbki czosnku
  • łyżeczka drobno pokrojonej papryczki chili
  • 1/2 łyżeczki mielonego kminku
  • łyżeczka cynamonu
  • posiekana natka pietruszki
  • cytryna
  • sól, pieprz

Upiec pokrojoną na kawa

Pozostało do przeczytania:
61%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności