zdjecie

Bakłażan pod parmezanem

Maria Majewska

  • 2 średnie bakłażany
  • szklanka kuskusu
  • 2 szklanki passaty pomidorowej z bazylią
  • szklanka tartego parmezanu
  • sól, pieprz

Uprażyć kuskus na patelni. Następnie zalać dwiema szklankami wody, przykryć i gotować na bardzo wolnym ogniu 5-10 minut. Rozgrzać piekarnik do 180 st. C. Bakłażan

Pozostało do przeczytania:
60%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności