zdjecie

Zupa pieczarkowa z mlekiem kokosowym

Maria Majewska

  • 800 g pieczarek
  • 2 marchewki, 2 ziemniaki
  • ziemniak słodki, duża cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 garści jarmużu
  • 500 ml mleka kokosowego
  • szczypta chili, sól, pieprz
  • 3 szklanki bulionu warzywnego
  • 2 łyżki masła klarowanego

Marchew i ziemniaki pokroić w kostkę. Cebulę posiekać, c

Pozostało do przeczytania:
60%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności