zdjecie

Pieczone pomidory

Maria Majewska

  • 6 dużych pomidorów, np. bawole serca
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 2 łyżki masła
  • 2 ząbki czosnku
  • 4 szalotki
  • 2 łyżki posiekanej natki pietruszki
  • łyżka mięty
  • 100 g tartego parmezanu
  • 150 g kaszy jaglanej

Cztery pomidory przekroić na połówki i dokładnie usunąć miąższ. Polać oli

Pozostało do przeczytania:
59%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności