zdjecie

Kotlety z soczewicy i pieczarek

Maria Majewska

  • 200 g soczewicy czerwonej
  • 200 g pieczarek
  • 60 g cebuli
  • 2 ząbki czosnku
  • 70 g mąki orkiszowej
  • 60 g pestek dyni
  • łyżka masła
  • 2 jajka
  • 1/2 pęczka kolendry
  • bułka tarta
  • olej
  • łyżeczka słodkiej papryki
  • sól, pieprz

Soczewicę ugotować w osolonej wodzie do miękkości –

Pozostało do przeczytania:
65%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności