zdjecie

Zupa kapuściana

Maria Majewska

  • mała czerwona kapusta
  • pomidory w puszce (krojone)
  • 500-700 ml wody
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • 2 łyżeczki papryki wędzonej
  • łyżeczka cukru
  • sól

Kapustę bardzo drobno poszatkować. Na dnie garnka rozgrzać oliwę i po chwili dodać kapustę. Smażyć kilka minut, w trakcie smażenia dodać

Pozostało do przeczytania:
40%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności