zdjecie
FOT. ADOBE STOCK

SCHAB DUSZONY

Maria Majewska

  • 600 g schabu bez kości
  • 500 ml bulionu
  • cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 liście laurowe
  • 3 ziarna ziela angielskiego
  • po łyżeczce papryki słodkiej i suszonego majeranku
  • łyżka masła klarowanego
  • 2 łyżki oleju
  • sól, pieprz

Mięso pokroić na plastry i lekko rozbić. Przełożyć do mis

Pozostało do przeczytania:
51%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności