zdjecie

Gołąbki z kaszą gryczaną

Maria Majewska

  • główka kapusty włoskiej
  • 1,5 l bulionu
  • 200 g kaszy gryczanej
  • duża cebula
  • szklanka suszonych grzybów
  • jajko
  • 2 łyżki masła
  • sól, pieprz

Suszone grzyby moczyć przez godzinę w gorącej wodzie. Następnie odsączyć i drobno posiekać. Z kapusty wyciąć twardy głąb. Główkę zanurzyć n

Pozostało do przeczytania:
63%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności