zdjecie

Dorsz pieczony z jabłkami

Maria Majewska

  • 400 g mrożonych filetów z dorsza
  • 2 jabłka
  • natka pietruszki
  • tymianek
  • 1/2 cytryny
  • łyżka masła
  • sól, pieprz cytrynowy

Filety z dorsza rozmrozić, a następnie oprószyć solą, pieprzem i skropić cytryną. Odstawić na pół godziny do lodówki. Jabłka obrać, pokroić w talarki i włożyć

Pozostało do przeczytania:
48%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności