Pieczona ryba w sosie pomidorowym

Maria Majewska

’ 800 g białej ryby

’ duży kawałek pora (biała i jasnozielona część)

’ 4 ząbki czosnku

’ 700 ml passaty pomidorowej

’ 400 g pieczarek

’ 2 nieduże papryki – żółta i czerwona

’ suszona słodka papryka, rozmaryn, tymianek

’ sól, pieprz,

’ posiekana natka pietruszki

Rybę oprósz

Pozostało do przeczytania:
66%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności