zdjecie

Kotleciki z kuskusu

Maria Majewska

’ 200 g kuskusu

’ 400 ml bulionu

’ jajko

’ duża cebula

’ 3 ząbki czosnku

’ pół pęczka koperku

’ majeranek, papryka słodka

’ bułka tarta

’ olej do smażenia

’ 100 g tartego parmezanu

’ sól, pieprz

Kuskus zalać wrzącym bulionem. Odstawić na co najmniej 20 minut, aż napę

Pozostało do przeczytania:
65%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności