ESKALOPKI WIEPRZOWE Z KURKAMI

Maria Majewska

» 700 g poledwiczek wieprzowych
» 250 ml wytrawnego białego wina
» 500 g swiezych kurek
» duza cebula
» 2-3 ziarna ziela angielskiego
» 3 liscie laurowe
» 1/3 peczka koperku
» sól, pieprz

 

Mięso umyć, osuszyć, oczyścić, pokroić na plastry i delikatnie rozbić. Każdy plaster mięsa natrzeć solą

Pozostało do przeczytania:
66%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności