Krem z kopru włoskiego

Maria Majewska

’ 4-5 bulw kopru włoskiego (fenkułu)

’ 2 cebule

’ duży por

’ 3-4 ząbki czosnku

’ 3 ziemniaki

’ laska cynamonu

’ niepełna łyżeczka mielonego ziela angielskiego

’ otarta skórka z cytryny

’ sok z połowy cytryny

’ 1,2 l bulionu warzywnego

’ 2-3 liście laurowe

’ sól, piep

Pozostało do przeczytania:
69%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,50 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności