zdjecie

Ryba duszona w sosie cytrynowo- -pietruszkowym

Monika M. Zając

  • 50 dag filetu z ryby
  • 4 ząbki czosnku
  • natka pietruszki
  • 2 łyżeczki soli morskiej
  • 2 łyżeczki pieprzu cytrynowego
  • oliwa z oliwek
  • sok z 1 cytryny

Filety myjemy, kroimy na kawałki. Czosnek kroimy w cienkie plasterki. Na patelni rozgrzewamy oliwę, dodajemy czosnek i chwilę smażym

Pozostało do przeczytania:
44%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności