Pieczone podudzia nadziewane

Monika M. Zając

  • 12 podudzi bez kości
  • 4 ogórki konserwowe
  • 10 płatów papryki konserwowej
  • 2 cebule
  • 6 łyżeczek koncentratu pomidorowego
  • natka pietruszki
  • sól, pieprz
  • 3 ząbki czosnku

Mięso przyprawiamy z obu stron solą, pieprzem i czosnkiem, odstawiamy na noc w chłodne miejsce. Paprykę, ogór

Pozostało do przeczytania:
41%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności