zdjecie
FOT. BIGSTOCK

SZYNKA PIECZONA Z SOSEM CEBULOWYM

Monika M. Zając

  • 70 dag szynki wieprzowej
  • 500 ml bulionu warzywnego
  • po łyżeczce: suszonego tymianku, rozmarynu, majeranku, oregano
  • oliwa do smażenia
  • 2 cebule, sól, pieprz biały
  • 4 łyżki masła klarowanego
  • 1,5 łyżki mąki pszennej

Mięso nacieramy przyprawami, obsmażamy na patelni na rozgrzanej

Pozostało do przeczytania:
63%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności