zdjecie

Bitki indycze z papryką

Monika M. Zając

  • ok. 80 dag piersi z indyka
  • czerwona papryka
  • zielona papryka
  • cebula, 4 ząbki czosnku
  • ok. 1 l bulionu drobiowego
  • zioła prowansalskie, sól himalajska, curry
  • oliwa do smażenia

Mięso kroimy na plastry, a każdą część jeszcze na pół. Rozbijamy i doprawiamy solą. Smażymy na złoty

Pozostało do przeczytania:
41%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności