zdjecie

Razowe spaghetti z bobem

Monika M. Zając

  • 40 dag razowego spaghetti
  • 2 szklanki ugotowanego i obranego bobu
  • szklanka listków bazylii + kilka listków do dekoracji
  • 5 łyżek orzeszków pinii + do dekoracji
  • oliwa z oliwek
  • 10 dag tartego parmezanu
  • 3 ząbki czosnku
  • sól i czarny pieprz

Makaron gotujemy w osolonej wodzie z

Pozostało do przeczytania:
59%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności