zdjecie

Zupa z awokado

Monika M. Zając

  • 3 awokado
  • 4 łodygi selera naciowego
  • 6 ziemniaków
  • 3 ząbki czosnku
  • 6 ziarenek ziela angielskiego
  • 2 liście laurowe
  • sól, pieprz
  • 200 ml śmietanki
  • 2-3 łyżki oliwy

Z ziemniaków i selera pokrojonych w kostkę oraz ziela angielskiego i liści laurowych gotujemy wywar warzywny p

Pozostało do przeczytania:
39%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. Dostępna jest również płatność za pomocą sms.

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności