zdjecie

Wielkanocne śniadanie

Pasztet z królika

SKŁADNIKI:

  • tuszka królika
  • 30 dag surowego boczku
  • 20 dag wątróbki drobiowej
  • po 2 cebule, marchewki, pietruszki
  • 1/4 selera
  • 3 liście laurowe
  • po 4 ziarna pieprzu, ziela angielskiego, jałowca
  • łyżka soli
  • 1/2 łyżeczki gałki muszkatołowej 
  • po łyżeczce pieprzu, imbiru 
  • 4-5
Pozostało do przeczytania:
69%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności