zdjecie

Świąteczny obiad

Kurczak faszerowany mięsem i grzybami z sosem gruszkowym

SKŁADNIKI:

  • tuszka kurczaka (ok. 1,5 kg) 
  • 60 dag mięsa mielonego wieprzowo-wołowego 
  • 15 dag suszonych borowików lub 30 dag świeżych pieczarek 
  • 3 łyżki posiekanego koperku
  • cebula
  • 3 ząbki czosnku
  • 2 jajka 
  • 4 łyżki bułki tartej
  • 3 łyżki oleju
  • sól 
  • po łyżeczce majeranku,
Pozostało do przeczytania:
83%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności