zdjecie

Wielkanocne śniadanie

Jajka przepiórcze w galarecie

SKŁADNIKI:

  •  10 jajek przepiórczych
  • ugotowana pierś z kurczaka
  • 2 szklanki rosołu drobiowego
  • 4 łyżki ugotowanej, pokrojonej marchewki
  • 4 łyżki zielonego groszku z zalewy
  • 4 łyżki kukurydzy z puszki
  • 2 łyżki żelatyny
  • 1/2 szklanki zimnej wody
  • sól i pieprz do smaku
  • pomidorki
Pozostało do przeczytania:
68%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności