zdjecie

Świąteczny obiad

Nadziewana szynka konserwowa

SKŁADNIKI:

  • 20 plasterków szynki konserwowej
  • por
  • 20 dag pieczarek
  • 2 jajka
  • 2 łyżki majonezu
  • sól i pieprz do smaku
  • łyżka masła klarowanego

Pieczarki myjemy i ścieramy na tarce jarzynowej, pora kroimy w plasterki i podsmażamy na maśle. Jajka gotujemy na twardo, obieramy i k

Pozostało do przeczytania:
44%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności