Wielkanocne śniadanie

Sałatka z fasoli i jajek

SKŁADNIKI:

  •  5 jajek 
  • szklanka suchej fasoli 
  • 2 centymetrowe plastry żółtego sera
  • czerwona papryka 
  • 2 cebule 
  • 5 łyżek majonezu 
  • po 1/2 łyżeczki kminku i pieprzu
  • po łyżeczce soli, kardamonu, imbiru
  • 2 łyżki posiekanej natki pietruszki

Dzień wcześniej fasolę płuczemy,

Pozostało do przeczytania:
57%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności