Świąteczny obiad

Pieczona pierś z indyka z ananasem

SKŁADNIKI:

  •  1,5 kg filetu z indyka
  • 2 szklanki bulionu drobiowego
  • 2 puszki ananasa w plastrach w syropie
  • 20 suszonych śliwek bez pestek
  • gałązka rozmarynu
  • 5 ziaren ziela angielskiego
  • 2 liście laurowe
  • 5 owoców jałowca
  • łyżka przypraw do drobiu
  • 2 szklanki wody
  • łyżka mą
Pozostało do przeczytania:
71%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności