zdjecie

Świąteczny obiad

Gulasz wołowy po prowansalsku

SKŁADNIKI:

  • 80 dag wołowiny bez kości 
  • 2 cebule
  • pół selera
  • 4 łodygi selera naciowego
  • łyżka mąki
  • 2 szklanki rosołu wołowego
  • 2 łyżki ziół prowansalskich
  • sól do smaku
  • łyżeczka pieprzu
  • oliwa do smażenia
  • 2 łyżki posiekanej natki pietruszki

Mięso myjemy, osuszamy i

Pozostało do przeczytania:
75%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 3,90 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności