zdjecie

Kurczak po włosku

Maria Majewska

  • 10 ud z kurczaka bez kości
  • 200 g mozzarelli
  • niecała szklanka octu balsamicznego
  • 2 łyżki brązowego cukru
  • po łyżce suszonego oregano i bazylii
  • łyżeczka pieprzu cayenne
  • 2 garści pomidorków koktajlowych
  • 4 ząbki czosnku
  • sól
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • świeże listki bazylii
Pozostało do przeczytania:
69%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności