zdjecie

Tortille z indykiem

Maria Majewska

  • 1 kg fileta z indyka
  • po łyżeczce papryki słodkiej, papryki wędzonej, oregano, kuminu
  • pół łyżeczki chilli
  • puszka kukurydzy
  • 7 łyżek śmietany 18 proc.
  • 400 g sosu salsa verde (zielona salsa)
  • 6 tortilli
  • 15 łyżek tartego sera mozzarella i cheddar
  • 4 łyżki oliwy
  • czerwona cebula
Pozostało do przeczytania:
70%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności