Curry pomidorowe z rybą

Maria Majewska

  • 1 kg fileta z dorsza
  • 2 puszki krojonych pomidorów
  • 2 łyżki czerwonej łagodnej pasty curry
  • 2 cebule
  • 2 cm startego imbiru
  • 4 łyżki oliwy
  • 6 łyżek śmietany 12 proc.
  • mąka
  • sól, łyżka cukru brązowego

Na patelni rozgrzać oliwę i smażyć przez kilka minut pokrojoną drobno cebulę

Pozostało do przeczytania:
50%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności