zdjecie
FOT. BIGSTOCK

PIECZONY SCHAB Z JABŁKAMI

Maria Majewska

  • 1 kg schabu bez kości
  • 4 łyżki miodu
  • 2 łyżki sezamu
  • 3 jabłka
  • 8 łyżek sosu sojowego
  • pęczek cebuli dymki
  • pęczek natki pietruszki
  • 2 łyżki oleju sezamowego

Błonę na mięsie delikatnie ponacinać na krzyż. Jabłka obrać, wyciąć z nich gniazda i pokroić w dużą kostkę. Wymieszać z

Pozostało do przeczytania:
48%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności