zdjecie

Kotlety z kiszonej kapusty

Maria Majewska

  • 600 g ziemniaków
  • 200 g kapusty kiszonej
  • 2 cebule
  • 2 jajka
  • mąka do zagęszczenia ciasta
  • bułka tarta
  • olej
  • sól, pieprz

Ziemniaki ugotować, dokładnie rozgnieść i zostawić do ostygnięcia. Zeszklić pokrojoną w kostkę cebulę, dodać odcedzoną i posiekaną drobno kapustę kiszoną i

Pozostało do przeczytania:
54%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności