zdjecie

Gulasz z ciecierzycy

Maria Majewska

  • 2 duże cebule
  • 4 ząbki czosnku
  • 500 g pieczarek
  • duża cukinia
  • 3 średnie marchewki
  • 500 g przecieru pomidorowego
  • 500 g gotowanej ciecierzycy
  • 400 ml bulionu
  • 4 łyżki oliwy
  • 2 łyżki masła klarowanego
  • 1-2 łyżki ziół prowansalskich
  • łyżka majeranku
  • po pół łyżeczki wędzonej
Pozostało do przeczytania:
72%

Drogi Czytelniku,

Pełny dostęp do artykułu i całego wydania jest płatny.
Polecamy zakup poprzez serwis: sklep.naszdziennik.pl oferujący szeroki wachlarz kanałów dostępu. .

Zalety kupna
w sklepie
  • koszt jednego numeru to 1,80 zł
  • w prenumeracie jest jeszcze taniej
  • dostęp w dwóch formach PDF oraz on-line
  • możliwość pobierania wydań ze strony sklepu
  • możliwość otrzymywania wydań drogą mailową
  • popularne formy płatności